Hej och välkommen!

DENNA SIDAN KOMMER INOM KORT ATT STÄNGAS NER.
 BESÖK GÄRNA  DEN NYA HEMSIDAN:

WWW.SKINCAREBYLOUISELABERO.COM



Jag är SHR-auktoriserad samt Cidesco-certifierad hudterapeut och jobbar med resultatinriktad hudvård, vi anpassar behandling efter just dina önskemål och behov. Jag erbjuder det senaste inom nya behandlingar och maskiner och går kontinuerligt på utbildningar för att hålla mig à jour med den internationella utvecklingen.  
Mitt specialområde är åldrande hud med fokus på behandling av rynkor.
Min ambition är att du som kund alltid ska känna dig trygg och väl omhändertagen hos mig och att vi utifrån dina önskemål och hudanalys ska hitta den perfekta behandlingen för just dig. Mitt mål är att dina egna mål och förväntningar ska uppfyllas.
 
Marknaden har mycket att erbjuda och det är kanske inte alltid lätt att hitta rätt behandlingsmetod för just ditt behov, det är här du använder mig och min expertis genom att kontakte mig via mail, skriv ner vad du önskar få hjälp med t.ex. rynkor, slapp hud, acne, dubbelhaka, ärr, strior (hudbristningar) , förstorade porer, fettreducering, muskeluppbyggnad, celluliter, osv……  sedan  återkommer jag till dig  med ett behandlingsförslag.
Följa mig gärna på Instagram: @skincarelouiselabero



                                                                                             Hoppas vi ses, Louise




 

ERBJUDANDE APRIL & MAJ 2023

Snart är väl ändå våren här och sommaren är inte så långt bort heller.
Som en liten nystart för huden och kroppen har jag satt ihop ett trevligt paket för att komma igång till ett bättre välbefinnande.
Min tanke är att starta upp med en rengörande ansiktsbehandling med mer avancerade efterföljande anti-ageing behandlingar för ansikte, hals och dekolletage.

I kombination med dessa behandlingar rekommenderar jag EM Powe Slim för kroppen som bygger muskler och bränner fett.


I detta vårpaket ingår:

- Rengörande ansiktsbehandling. Här ingår peeling, portömning med ultraljud, brynplock, borttagning av eventuella milier, en total vårstädning av huden. Detta är förberedande inför kommande behandlingar.

- Microneedling. Den stimulerer hudcellerna, kollagenproduktionen, ökar blodcirkulationen och hudens elasticitet. Effekt: hudföryngring, minimerar porstorleken, bleker pigmenteringar, reducerar acneärr och bristningar.

- Duo Deluxe. Hudåtstramining, lyftande och återfuktande. Behandlingen utförs med NBE 1000 (radiofrekvens) och Deep Skin.

- HIFU. Ger ansikte, haka och hals ett ltyft. Det är en icke kirurgisk behandling som stramar åt och lyfter huden, reducerar rynkor, samt förnyar ansiktets konturer.

- EM Power Slim, 4 st behandlingar. Varje behandling motsvarar 20,000 sit-ups och förbränner upp till 2,300 kalorier på 30 minuter. Välj mellan områderna: mage, ben, vader, stuss (rumpa), triceps el biceps.


Detta trevliga paket är anpassat så det fungerar för alla, men vi kan även anpassa behandlingarna efter vårt första möte så det blir skärddarsytt efter dig och dina behov.

Ordinarie totalpris för ovanstående behandlingar är 32,100kr.

DITT PRIS: 16,000kr.

 

FÖRSTAGÅNGSKUND: FÅ -10% PÅ VALFRI BEHANDLING

Ej i kombination med andra erbjudanden. Gäller vid bokning via kontaktformuläret på denna webbplats. 
Gäller ej kroppsbehandlingar och microblading (3D-bryn).
Observera att vi tillämpar 24h-regel vid av/ombokning. Vid uteblivet besök debiteras fullt pris. 

Olika behandlingsmetoder:

HIFU 4D - behandlingen som ger ansikte, haka och hals ett lyft. Är även fettreducerande på dubbelhaka men även kroppen
Fraktionell Laser - den ultimata hudföryngringsmetoden
NBE 1000 – Radiofrekvens för hudföryngring, uppstramning och fettreducering. Reducerar även ödem, acne och strior. För bäst resultat rekommenderar jag att göra en kombination av NBE 1000 och Deep Skin, Duo Deluxe.
Microneedling  -  ärrvävnad, trött och glåmig hud, hudbristningar, förstorade porer, slapp hud, linjer och rynkor
Microblading – pigmentering av ögonbryn, 3D
EM Power Slim - HI-EMT -en maskin med träningsprogram för kroppen, en minsking av fett på ca 21% och ökninga av muskelmassan med ca 18%
EM Power Chair - motverkar inkontinens och förbättra sexlivet bl.a. 
DermaF – rengöring av porer på djupet tack vare ultraljud, går med fördel att kombinera med andra behandlingar för bästa resultat
CryoPen – borttagning av fibrom (godartade hudförändringar), vårtor, skintags och pigmentfläckar
PRX-T33 - motverkar melasma, pigmentering, torrhet, slapp hud och ytliga rynkor
Carboxyterapi - kollagen och elastinstimulering, reduktion av mörka påsar under ögonen
Deep Skin – öppnar upp microkanaler i huden för inslussning av väl anpassat serum
C-vitamin behandling – för lyster och spänst, en riktig energikick

0709-522376