CoaxMed

CoaXMED ICE fettfrysning - Det omöjliga är numera möjligt 
Vi har arbetat med fettfrysning sedan våren 2015 och har utfört mer än tusentals behandlingar. Vi arbetar med maskinen och metoden dagligen och har en gedigen utbildning och kunskap med metoden. När du väljer att göra din fettfrysning hos oss kan du känna dig trygg, vi kommer att följa upp dig även om det bara är en behandling du bestämmer dig för att göra. Läs gärna nedan om den maskin vi arbetar med samt hur behandlingen går till. 

Som de flesta av oss vet så är många områden väldigt omöjliga att träna bort och tyvärr går det inte att punktträna ett ”problem område”. De vanligaste områden som oftast stör oss är gravidmagen, kärlekshandtagen och ridbyxlåren och dessa områden är dem vanligaste områden som många kunder väljer att behandla med CoaXMED ICE. Fettfrysninge med CoaXMED ICE  är ett väldigt effektivt och oh smärtfritt, metoden är dessutom säker. Med CoaXMED ICE och den nya behandlingstekniken kan vi enkelt och säkert frysa ner fettcellerna utan att skada den omkringliggande vävnad som huden, muskler och nervtrådar.  Aldrig tidigare har vi sett så snabba och synliga resultat som med CoaXMED ICE. Redan efter en endaste behandling kan du se en skillnad som du kanske trodde var omöjlig. 

Vad är fettfrysning (cryoliposculpt)? Fettfrysning är en vetenskapligt bevisad metod för permanent reducering av fettvävnad som inte reagerar på kost och träning. Det som är viktigt och veta är att fettfrysning inte ersätter eller är att jämföra med traditionell fettsugning. Fettfrysning är dock ett väldigt enkelt och effektivt alternativ för att reducera och ta bort isolerade fettdepåer. 
Hur går en behandling till? Vi rekommenderar alltid var kunder att boka in en konsultation innan man påbörjar en behandling, detta är för att säkerställa att behandlingen kan utföras och att det finns tillräckligt med mycket fettvävnad för att fylla ut handenheterna. Under en konsultation ger vi dig en uppriktig konsultation om det området du vill behandla går eller inte. Vid behandling av CoaXMED ICE används två stycken munstycken/handenheter. Området som behandlas skyddas med en skyddsduk ovanpå skyddsduken placeras handenheterna och med hjälp av vaccum sugs fettvävnad in i handenheterna. När handenheterna väl är på plats och sitter som det skall så startas behandlingen som pågår i en timme. Under behandlingens gång kyler man ner fettvävnaden ner till minus 10 grader och förstör fettcellerna, fettcellerna genom går en naturlig celldöd en så kallad apoptos. 

Vad händer efter en behandling? När behandlingen är klar kan området som behandlas vara ömt, ett behandlat område är även rött och kallt i och med att man kylt ner området till minus 10 grader. I ca 1-2 timmar efter behandlingen kan området vara rött och 
kallt. Vi rekommenderar alltid att man tar en promenad på minst 20 minuter direkt efter behandlingen. Det kan hända att man får en del små blåmärken på det behandlade området men det är inget at vara orolig över. Efter 4 veckor syns resultatet ibland redan efter 2-3 veckor dock är detta väldigt individuellt och det går inte att jämföra med någon annan. Det slutgiltiga resultatet utvärderas efter ca 2-3 månader. Och resultatet är permanent utan att behöva genomgå kirurgiska ingrepp eller behöva vara sjukskriven.

Maskinen har levererats av Renlive Sverige AB