Duo DeLuxe

Vi erbjuder dig hudföryngring i världsklass!
En kombinationsbehandling med Deep Skin och NBE 1000.

Hudföryngring NBE 1000 och Deep Skin är ett revolutionerande koncept inom skönhetsbehandlingar. Konceptet är unikt och tekniken har utvecklats för kosmeceutiska skönhetsbehandlingar. Metoden innebär behandling helt utan nålar, kirurgiska ingrepp eller andra aggressiva metoder som kan skada huden.

I stället utförs behandlingen njutningsfull.  Behandlingarna hjälper dig återfå din spänst, färg och textur. Helt smärtfritt! För att få så optimala och snabba resultat som möjligt rekommenderar vi en kombinerade behandlingen med båda maskinerna.

För bättre och långvarigare resultat rekommenderas en kur om 6 ggr.
Du båder ser och känner resultat redan efter första behandlingen.
 
Anledningen till att resultatet blir bäst om man kombinerar dessa två är för att NBE 1000 behandlingen arbetar på muskulär nivå inifrån och ut på huden. Medan Deep Skin behandlingen jobbar utifrån och in, därför är dessa två behandlingar ultimata tillsammans för att få ett hållbarare och synligare resultat.
 
Att tänka på innan din behandling:

  • Undvik att anstränga huden/kroppen så att huden blir varm och att det uppstår rodnader, detta inkluderar även, vaxning, varm yoga, träning, bastu och varma bad. Man bör heller inte utsätta huden för starkt solljus under 24 timmar innan samt efter din behandling.
  • Om du har feber bör du avstå behandling.
  • Uppge för din terapeut om du har någon allergi eller äter någon medicin.

Använd ej vid graviditet
Ej behandlingar vid penicillinkur eller salva
Utförs ej om du har pacemaker