EM Power Slim

HI-EMT - Hihg Intensity Electromagnetic Muscle Trainer
Är en metod som används inom estetisk medicin och är ett fokuserat elektromagnetiskt fält med en säker intensitetsnivå som bygger muskulatur och bränner fett precis som vid träning.
Men är också ett perfekt verktyg till dom som har fibromyalgi, artros och annan ledvärk som gör att dom inte kan träna p.g.a. värk.
Bygger upp förtvinande muskler och läker delade muskelgrupper (Diastasis Recti).


EM Power Slim skickar elektromagnetiska impulser som går igenom huden och fettlagren som tränger djupt ner i muskelfibrerna, våra muskelceller.

Impulserna gör att musklerna kontraheras och att muskelsammandragningarna går mycket djupare och är mycket mer effektiva än de viljestyrda muskelsammandragningarna som vi framkallar vid vanlig träning. Kroppen svarar på dessa sammandragningar och elektroimpulser som får musklerna att kontrahera som vid vanlig träning men mycket mer intensivt. 20 000 kontraktioner på 30 minuter dvs 20 000 sit-ups eller benböj, vilket resulterar i ökad muskeltillväxt och muskelstyrka.

Den kraftiga aktiviteten i muskulaturen är mycket energikrävande och frisläpper fettsyror från fettcellerna som bidrar till minskad fettvolym och ökad fettförbränning och kan förbränna upp till 2300 kalorier på 30 min.
Forskning och studier visar att elekromagnetisk muskelstimulering ger mycket goda resultat och tekniken har 95-96% nöjda kunder. Vid granskning med både MR-undersökningar, ultraljud och CT-skanning har resultat bevisat att elektromagnetisk muskelstimulering ger ökad muskelvolym och minskad fettvolym. Rapporterade studier  har visat att magmuskeltjockleken i genomsnitt har ökat med 17-18%  1-2 månader efter behandlingskur och 21% minskning av subkutant fettlager på buken.

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL:
EM Power Slims handenheter placeras på de muskler som ska behandlas och din terapeut
väljer program och styrka efter målsättning och önskat resultat efter en genomgående konsultation där vi går igenom vad du vill uppnå för resultat. En effektiv behandlingskur på 10-15 dagar, snarare än månader. Vi rekommenderar en träningsserie 4-8 ggr., behandlingen tar 30min. För bästa resultat görs behandlingen med  2-5 dagars mellanrum.

Resultatet av denna träning håller upp till 6-8 månader, men för att bibehålla det rekommenderas bra kosthållning och lite egen träning.

BEHANDLINGSOMRÅDEN:
-Mage
-Rumpa
-Lår/vader
-Biceps/Triceps

EFFEKTER AV EM POWER SLIM
- Starkare muskler
- Ämnesomsättningen ökar
- Kroppen formas
- Skadeförebyggande då musklerna skyddar leder, inre organ och skelett
- Koordinationen mellan nerver och muskler förbättras
- Explosiviteten i musklerna förbättras
- Rörligheten ökar
- Hjärtkapaciteten ökar med ett starkare hjärta
 - Kvaliteten på blodet blir bättre då de röda blodkropparna blir fler, hdl ökar och ldl minskar
- Skelett, leder och ledkapslar stärks
- Bättre kroppshållning och kroppsmedvetenhet
- Mitokondrierna och kapillärerna påverkas positivt
- Delade muskler läks ihop


Pris: 3800kr/ggr
Kurerbjudande finns, kontakta oss via kontaktformuläret.