NBE 1000

Ljuvliga behandlingar utan kirurgiska ingrepp! 

NBE är ett genombrott i kampen mot hudens åldrande.

 

Kombinationen av NBE tillsammans med de aktiva ingredienserna i behandlingsserumen ger enastående effekter tack vare att serumen kommer ner på djupet i huden. Synliga resultat uppkommer redan efter en behandling och huden känns mer elastisk, slätare och fastare. Dessutom får den en fantastisk lyster. Men för att få ett mer bestående resultat rekommenderas en kur om fem eller tio behandlingar.

 

NBE 1000 är ett exklusivt elektromagnetiskt system med radiofrekvens som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna. Detta gör att huden får en helt ny lyster och blir mjukare samtidigt som ansiktskonturen stramas upp.

 

Behandlingarna upplevs som en ljuvlig energigivande massage och ger snabba och hållbara resultat.

Behandlingsområden: hudföryngring och lyft, rynkor, rosacea & couperoser, acne / porreducering, slapp hud (haka, mage, armar, ben), mörka ringar och pådar under ögonen, fettreducering, dubbelhaka, celluliter, bröstlyft, strier och ärr, ytliga kärl och blåmärken, lymfmassage och djupgående muskelmassage.

Att kombinera de två behandlingarna NBE 1000 och DEEP SKIN ger ett djupare och hållbarare resultat. Denna effektiva kombinationsbehandling kallas DUO DELUX.

David Bagaresgata 20, tel:08-525 044 40. skincarebylouiselabero@gmail.com

FÖRE OCH EFTER NBE 1000